Relatietherapie

Bij ons is het mogelijk om op een gemoedelijke wijze zonder verdere verplichtingen te ontdekken wat coaching en therapie voor jullie relatie kunnen betekenen. Het is onze wens om jullie op een uitdagende, warme en professionele wijze te begeleiden zodat jullie er niet langer alleen voor staan.

Waarom kiezen voor relatietherapie of coaching bij Trimble & North?

Bij ons is kennismaken gratis & vrijblijvend
Wij bieden korte trajecten; vermijden rollenspellen en zijn niet ‘zweverig’
Bij ons zijn sessies in het weekeinde en in de avonduren mogelijk.
Wij staan ervoor open om jullie individueel te helpen indien een partner (nog) niet mee wil/kan komen
Wij bieden trainingen, indien jullie geen langdurig traject wensen
Bij ons kunnen jullie tussen de gesprekken door, vragen stellen per e-mail en/of telefoon
Wij doen niet (mee) aan strippenkaart contracten. Wij vragen jullie dan ook niet om vooraf een hele reeks afspraken met ons te plannen. Bij ons nemen jullie na elk afzonderlijk gesprek minimaal een dag de tijd om na te denken of jullie wel of geen vervolgafspraak maken. Jullie zitten nergens aan vast.

Hoe werken wij?
Tijdens een ontspannen eerste kennismaking waarin jullie inzicht krijgen in jullie situatie en in onze werkwijze kunnen jullie er al of niet voor kiezen om met ons verder te gaan; het klikt nou eenmaal wel, of niet. Jullie hoeven overigens niet meteen na de kennismaking te beslissen; jullie denken er thuis rustig over na, en nemen contact met ons op indien jullie een vervolgafspraak willen maken om door te gaan met relatietherapie of relatie coaching.

Hebben jullie ervoor gekozen om verder te gaan, dan komen jullie komen jullie gemiddeld een of twee keer per maand langs. De consulten kunnen plaatsvinden in Amsterdam of Den Haag, maar kunnen indien gewenst ook bij jullie thuis worden verzorgd. Uniek: in de tijd tussen de gesprekken, kunnen jullie onverminderd telefonisch advies inwinnen om het momentum niet te verliezen. Jullie hoeven daartoe dus niet te wachten tot de datum van het volgend bezoek.

Wij werken in de regel niet met langlopende relatietherapie- of coaching contracten. Jullie kunnen stoppen zodra het weer goed gaat.

Wat kost relatie therapie of coaching?
Naargelang de mate waarin jullie een beroep kunnen doen op vergoeding door de zorgverzekering/werkgever(s) en er een eventuéle indicatie bestaat voor een geestesziekte of psychische aandoening, vraagt relatietherapie of relatiecoaching van jullie gezamenlijk € 165,- tot € 0,- per maand. Wij kunnen gratis begeleiden bij het inzichtelijk maken van jullie mogelijkheden tot vergoeding. Daarnaast komen jullie ongeacht jullie mogelijkheden nooit voor verrassingen te staan aangezien wij hier ontspannen aandacht aan besteden tijdens de kennismaking die (ook daarom) kosteloos en vrijblijvend is.

Financiën kunnen soms een drempel lijken: bel ons eventueel vrijblijvend. Zodoende kunnen wij jullie situatie kort bespreken voor een helder beeld, en voor een eventuele verwijzing naar alternatieven, want ook daarbij helpen we graag.

Financiën kunnen soms een drempel lijken: bel ons eventueel vrijblijvend. Zodoende kunnen wij jullie situatie kort bespreken voor een helder beeld en voor de eventuele verwijzing naar alternatieven, want ook daarbij helpen we graag.

Wat kunnen we nu het beste doen?
Als bovenstaande jullie aanspreekt, kunnen jullie contact met ons opnemen voor antwoord op eventuele onbeantwoorde vragen of het maken van een afspraak voor een ontspannen kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Of maak gebruik van onderstaand contactformulier.