Coaching

Heb je het gevoel dat je er alleen voor staat? Dat hoeft nu niet meer. Met life coaching heb je altijd een ervaren vertrouwenspersoon die alles al eens heeft gehoord. Hij/zij luistert, begeleid, stuurt, adviseert en motiveert

Life Coaching houdt in dat je niet alleen wordt begeleid bij het oplossen van een concreet probleem; maar dat je voortaan met al je problemen bij een professional terecht kunt. Uiteraard is niet altijd een concrete oplossing aan te reiken. Wel wordt je geleerd om met je problemen/ tegenslagen/ kansen om te gaan en worden je inzichten, kennis en vaardigheden aangereikt die je helpen om het tij te keren. Of je nou met problemen of juist met ambities geholpen wil worden. Of je nou jezelf, je omgeving, je verleden, je heden of je toekomst wil aanpakken, met Life Coaching ben je aan het juiste adres en sta je er ooit meer alleen voor.

De sessies vinden gemiddeld een maal per 3 weken plaats. Naargelang de behoefte kan een keer per week of een keer in de maand worden aangehouden.

Wij nodigen je uit om contact met ons op te nemen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zodoende krijg je meteen inzicht in je situatie en kom je te weten wat wij voor jou kunnen betekenen.

Je kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier!