TRIMBLE & NORTH            U staat er nooit meer alleen voor!        Coaching_Therapie_Training.html

Agressie Therapie


Agressief ingesteld? Hahahahaha: tja, je kunt natuurlijk voor agressie therapie naar een grijze psycholoog om in een praatgroep te worden geplaatst. Toch lijkt het ons handiger en zelfs leuker(!) om individueel aan je problemen zelf te werken, dan uit te zoeken wat de (ongetwijfeld enorm interessante) oorzaak van de problemen is. Wat heb je daar aan?!? Al dat gebabbel over het verleden; ja het was erg: je bent zo gemaakt, ja het was zwaar en ooh ja: zooo oneerlijk; wij weten er alles van(!) Nee hoor; onze insteek? Oplossen en aanpakken die problemen! Dat doe je vandaag, en niet in het verleden. Een positieve(!) frisse start: en je staat er niet alleen voor!


Waarom Agressie Therapie bij Trimble & North?


- Wij vinden jou niet zielig; je problemen hebben werkelijk niets aan een ‘lieve’ therapeut;

- Wij praten niet begripvol met je mee; wij spiegelen je juist graag de waarheid voor;

 1. -Geen oneindig gebabbel: de eerste sessie wordt als ‘t even kan, het roer meteen omgegooid!;

 2. -Geen gezwans over waarom en waartoe… Als je been is gebroken doet de reden er toch ook niet toe: hij moet in het gips: simpel: ACTIE!


Kom nu in actie: neem meteen contact met ons op voor een kennismakingsconsult met betrekking tot agressie therapie. Dit agressie therapie consult geschiedt geheel vrijblijvend; geeft je meteen een helder beeld van onze inschatting van de mogelijkheden en beperkingen; onze werkwijze; en inzicht in jouw situatie. Bel ons gerust via 020 772 48 48… Je staat er niet langer alleen voor!


U kunt ook onze welkomspagina bekijken om ons beter te leren kennen.

Regio Amsterdam: Bijlmerdreef 434 C - 434 D

Regio Den Haag: Thijssestraat 24

Telefoon: 020 772 48 48


Agressie therapie gedragstherapie


Er zijn twee vormen van agressie therapie. Enerzijds is er Agressie therapie voor personen die hun eigen gedrag niet in de hand hebben: zij kunnen agressie therapie ondergaan om hun agressieve gedrag te veranderen. Deze vorm van agressie therapie lijkt ingewikkeld: het gedrag is er al reeds lange tijd, of er is wegens andere redenen weinig hoop dat agressie therapie het gedrag zal veranderen.


Agressie therapie geconfronteerde


Ook is er een vorm van agressie therapie die eigenlijk een groot aandeel training met zich meebrengt. Het gaat hier om agressie therapie die bedoeld is voor mensen die thuis of tijdens hun beroepsuitoefening, regelmatig in aanraking komen, of zijn gekomen met agressie, intimidatie, geestelijk geweld of fysiek geweld.


Agressie therapie groepstherapie


Agressie therapie wordt meestal middels groepstherapie gegeven. Mocht u echter agressie therapie willen ondergaan omdat u zelf gedragsproblemen hebt en agressief gedrag vertoont waar u wat aan wilt doen: dan zal de agressie therapie prima individueel kunnen plaatsvinden middels een directief kortdurend traject.


Agressie therapie beroep


Uiteraard kunt u indien u agressie therapie wenst te ondergaan om beter als ‘slachtoffer’ met agressie overweg te kunnen, individuele agressie therapie volgen. Tijdens de agressie therapie voor mensen die in hun beroep veel met agressie te maken hebben, wordt tijdens de agressie therapie in groepsverband echter veel gebruik gemaakt van rolspellen en situaties uit de praktijk. Indien u de agressie therapie individueel wilt doorlopen, zal u hier enige opbouw van praktijkervaring missen.


Agressie therapie werk


Er zijn helaas veel beroepsgroepen die genoodzaakt zijn om agressie therapie te volgen om hun beroep met zelfvertrouwen uit te oefenen. Voorbeelden van beroepsgroepen die baat hebben (gehad) bij agressie therapie of agressie training, zijn de beveiligingsbranche het onderwijs; de gezondheidszorg; openbaar vervoer; publieke overheidsfuncties; beroepen met betrekking tot een vorm van gezagsuitoefening, enz.

Het vinden van de juiste hulp, hoeft nooit een toevalstreffer te zijn. Wij kijken dan ook samen met jullie, tijdens een gratis & vrijblijvend eerste gesprek, welke methode het beste voor jullie werkt.

Iedere verbetering in ons leven, vraagt van onszelf die eerste kleine stap. Geef ons en daarmee je relatie, kosteloos een kans. 020 772 48 48

C
O
N
T
A
C
T
Contact.html
WelkomCoaching_Therapie_Training.html
CoachingCoaching.html
TrainingTraining.html
SamenwerkingSamenwerking.html
Wat nu?Wat_nu.html
ContactContact.html
RelatiesRelatie.html
ZakelijkZakelijk.html

Alle rechten voorbehouden, Trimble & North 2012 | BTW nr.: NL.1794.49.163.B.01 | KvK 55303242 | 020 772 48 48 | Groenhoven 223, 1103 LD Amsterdam.

Bezoekadres: Bijlmerdreef 434 C - 434 D | Aan de Herengracht zijn wij in verhuizing | Algemene voorwaarden | Disclaimer website | Contact